preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573200
Maja Kragulj

dipl.učiteljica razredne nastave  s pojačanim predmetom  povijest

Rođena sam 19.01.1981.godine u Varaždinu.  Nakon zavrešenog srednjoškolskog obrazovanja, 1999.godine upisala sam Visoku učiteljsku školu u Čakovcu na kojoj sam diplomirala i stekla zvanje učiteljice razredne nastave  s pojačanim predmetom  povijest. Nakon stečene diplome,  radila sam u Centru za odgoj i obrazovanje Čakovec  s djecom s teškoćama u razvoju. Rad u struci nastavila sam 2009.godine,  radom u OŠ Mala Subotica ( PŠ Držimurec-Strelec) kao učiteljica u produženom boravku . U istoj školi radila sam do lipnja  2013.godine. Iste godine završila sam edukaciju za pomoćnika u nastavi. Krajem 2013.godine počela sam raditi kao pomoćnik u nastavi na  VI.OŠ Varaždin te sam isti posao radila do rujna 2017.godine.

Od početka ove 2017. godine radim kao učiteljica u produženom boravku u VI.OŠ Varaždin. Trenutno sam učiteljica  V. grupe  produženog boravka u VI. OŠ,  koju polaze učenici 2.a i 4.d razreda.

„Učitelji su ti koji sebe koriste kao mostove, pozivajući svoje učenike da prijeđu preko njih, zatim,  pomažući im prijeći, radosno onemoćaju, hrabreći ih da sami sagrade takve mostove.“

                                                                                            Nikos Kazantazakis

vijesti
Povrtni doručak

Ove školske godine učenici produženog boravka priključili su se EKO grupi. 


[OPŠIRNIJE]RSS


preskoči na navigaciju