preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2322626
Filip Novosel

profesor engleskog jezika i književnosti i povijesti

Engleski jezik (redovni 3.b, 3.c, 3.d, 6.a, 6.b, 6.c, i izborni 8.d)

Povijest (6.c)

 

Diplomirao sam 2012. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu dvopredmetni studij engleskog jezika i povijesti, nastavnički smjer. U školskoj godini 2018./2019. predajem redovni i izborni predmet engleskog jezika, povijest i vodim grupu dopunske nastave učenicima 6-ih i 8-ih razreda.

Na satu posebno cijenim aktivnost učenika i uključenost u mnoge aspekte nastave. Pratim napredak učenika preko skupljanja plusova tijekom školske godine (3 plusa=5).

 

 

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
KA1 projekt – Svladavanje izazova
Autor: Filip Novosel, 3. 7. 2020.

Na satu razrednika preko Zoom aplikacije, predstavljen je KA1 projekt – Svladavanje izazova. Projekt se odvijao 16. – 24.11.2019. u kojem je sudjelovalo i dvoje učitelja iz naše škole: Jelena Bajkovec i Filip Novosel.


Učenicima 6. c razreda je ukratko prikazan model nastave u njemačkom gradu Celleu. To je škola u sjevernoj Njemačkoj u kojem se nastava odvija jednosmjenski od 5. do 10. razreda.

Učenici su bili zainteresirani za samovrednovanje i model sati u toj njemačkoj školi. Također su pokazali interes za izvanučioničku nastavu, te zaključili kako i model u našoj školi nimalo ne zaostaje za modelom obrazovanja u jednoj visoko razvijenoj državi poput Njemačke.

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju