preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573427
Ivana Canjuga

profesor hrvatskoga jezika i književnosti i diplomirani komparatist književnosti

Predmet: Hrvatski jezik, 6.b, 6.c, 8.b, 8.c

Završila sam kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radim u sustavu obrazovanja od 2004. godine. Uz sudjelovanja na natjecanjima iz jezika te na Lidranu, bavim se i lekturom. Radim u Centru izvrsnosti za hrvatski jezik i suradnik sam na metodičkim materijalima za različite izdavačke kuće. Osim toga, vodim Novinarsku grupu naše škole. Radila sam aktualne materijale za nastavu jezika i književnosti  u izdavačkoj kući Profil, čije udžbenike koristim i u nastavi. Recenzentica sam udžbenika „Volim hrvatski 7“ i radne bilježnice izdavačke kuće Školska knjiga. Osobito sam se u svom radu posvetila izradi materijala za učenike s posebnim oblikom školovanja budući da smatram da svatko treba dobiti istu priliku bez obzira na životnu situaciju u kojoj se našao. 

Od 2016. godine uključena sam u europske projekte Erasmus+ i e-Twining gdje sam bila dva tjedna u Grazu  (Kompetencije za 21. stoljeće ) i u listopadu 2017. u Rumunjskoj, Erasmus+, tema vršnjačko nasilje. Sudjelujem u Erasmus+ projektu KA2 „Breaking Barriers“ gdje sam sudjelovala na pripremnom sastanku u Slovačkoj (listopad, 2019.) Sudjelujem i u projektu „Sharing cultures“ . Od 2019. godine bila sam član mentorskog tima „Škole za život“ . Bavim se humanitarnim radom i organizacijom dobrotvornih koncerata. Od 2021. voditeljica sam Županijskog stručnog vijeća za izvannastavne aktivnosti, a i napredovala sam u zvanje mentor. 

Ove školske godine vodim Novinarsku grupu. 

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Razmjena Erasmus+ iskustava
Autor: Ivana Canjuga, 23. 2. 2022.

Susret sedam hrvatskih škola, razmjena Erasmus+ iskustava i primjera dobre prakse.

 

 


Predstavnici sedam škola iz Varaždinske i Međimurske županije susreli su se u I. osnovnoj školi u Čakovcu 22.2.2022. kako bi razmijenili svoja iskustva u Erasmus+ projektima, mobilnostima učitelja i učenika. Učiteljice i učitelji prezentirali su svoje mobilnosti na kojima su bili uživo i on line. Ravnatelj Siniša Stričak na početku je pozdravio prisutne i pozvao na daljnju suradnju i motivaciju učenika i učitelja na uključivanje u Erasmus+ projekte. Nakon korisnih prezentacija i podjele iskustava prisutni su odmorili uz ručak i kavu te otišli prošetati gradom. Posjetili su i Muzej nematerijalne baštine „Riznica Međimurja“. Predstavnici VI. osnovne škole koji su prisustvovali diseminaciji bili su ravnatelj Mario Stančić te učiteljice Tina Ivčić, Petra Kanešić i Ivana Canjuga koji su uključeni provedbu Erasmus+ projekata u školi.

Svi su bili zadovoljni širenjem suradnje i učvršćivanjem prijateljstava te se vesele novim susretima. Slike sa susreta možete pogledati u fotogaleriji

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju