preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2572665
Ivana Canjuga

profesor hrvatskoga jezika i književnosti i diplomirani komparatist književnosti

Predmet: Hrvatski jezik, 6.b, 6.c, 8.b, 8.c

Završila sam kroatistiku i komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Radim u sustavu obrazovanja od 2004. godine. Uz sudjelovanja na natjecanjima iz jezika te na Lidranu, bavim se i lekturom. Radim u Centru izvrsnosti za hrvatski jezik i suradnik sam na metodičkim materijalima za različite izdavačke kuće. Osim toga, vodim Novinarsku grupu naše škole. Radila sam aktualne materijale za nastavu jezika i književnosti  u izdavačkoj kući Profil, čije udžbenike koristim i u nastavi. Recenzentica sam udžbenika „Volim hrvatski 7“ i radne bilježnice izdavačke kuće Školska knjiga. Osobito sam se u svom radu posvetila izradi materijala za učenike s posebnim oblikom školovanja budući da smatram da svatko treba dobiti istu priliku bez obzira na životnu situaciju u kojoj se našao. 

Od 2016. godine uključena sam u europske projekte Erasmus+ i e-Twining gdje sam bila dva tjedna u Grazu  (Kompetencije za 21. stoljeće ) i u listopadu 2017. u Rumunjskoj, Erasmus+, tema vršnjačko nasilje. Sudjelujem u Erasmus+ projektu KA2 „Breaking Barriers“ gdje sam sudjelovala na pripremnom sastanku u Slovačkoj (listopad, 2019.) Sudjelujem i u projektu „Sharing cultures“ . Od 2019. godine bila sam član mentorskog tima „Škole za život“ . Bavim se humanitarnim radom i organizacijom dobrotvornih koncerata. Od 2021. voditeljica sam Županijskog stručnog vijeća za izvannastavne aktivnosti, a i napredovala sam u zvanje mentor. 

Ove školske godine vodim Novinarsku grupu. 

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Učenici VI. osnovne škole u novom eTwinning projektu
Autor: Ivana Canjuga, 10. 11. 2019.

Novi eTwinning projekt u sklopu Erasmus + KA2 projekta „Lost of Barriers Through the Personal Engagement2“.


Budući da je naša škola uključena u Erasmus+ KA2 projekt  „Breaking Barriers“ započeli smo i novi popratni eTwinning projekt „Lost of Barriers Through the Personal Engagement 2“. U projektu sudjeluju sve zemlje partneri u KA2 projektu – Slovačka, Portugal, Švedska, Španjolska i Hrvatska. Učenici 6. b razreda s razrednicom Ivanom Canjuga uključili su se u prvu aktivnost u sklopu novog eTwinning projekta nazvanu „Cultural exchange“. Izrađivat će kutije (cultural boxes) u kojima će s vršnjacima iz europskih partnerskih zemalja izmjenjivati stvari vezane uz kulturu svoje zemlje. U ovaj eTwinning projekt uključeno je nekoliko učitelja i ravnatelj VI. osnovne škole koji će sa svojim učenicima provoditi razne projektne aktivnosti, a svi će se materijali i vijesti redovito objavljivati na Twinspaceu. U projekt će biti uključeni učenici viših razreda. Redovito će komunicirati s vršnjacima iz europskih partnerskih škola, razvijati socijalne, komunikacijske i digitalne vještine te pokazati svoju kreativnost.

Nadamo se da će i ovaj projekt biti uspješan kao i dosadašnji.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju