preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573430
Štrocinger Rosana

učiteljica razredne nastave, učitelj mentor

Predmet: razredna nastava, učiteljica u 4. d razredu

Učiteljica sam razredne nastave tridesetak godina. Jako volim svoj posao. Najljepše u mom poslu je to što je svaki dan drugačiji, a svaka generacija učenika drugačija i zanimljiva na svoj način. S iskustvom koje sam do sada stekla trudim se svoj posao raditi tako da učenike dobro pripremim za daljnje školovanje i za život. Sve ostalo o meni pitajte moje bivše učenike ili njihova roditelje odnosno u kontaktu sa mnom možete sami procijeniti kakva sam kao učiteljica i kao osoba. 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DJEČJI FORUM – VELIKO SRCE VARAŽDINA I 30.GODIŠNJICA KONVENCIJE UN-a O PRAVIMA DJECE
Autor: Rosana Štrocinger, 25. 11. 2019.

Članovi dječjeg foruma naše škole su 25.10.2019. bili u Gradskoj vijećnici Varaždin na dodjeli plaketa Veliko srce Varaždina. 


Plakete se dodjeljuju za izvanredna postignuća te istaknute uspjehe na području međusobnog pomaganja, vršnjačke pomoći, međugeneracijske solidarnosti, promicanja i poštovanja dječjih prava. Dobitnici te plakete iz naše škole su učenici: Ema Potočnik ( 6. d), Fran Zagrajski ( 7. b), Petar Ivan Topolnjak ( 8. c) i Lana Đipalo ( 8. b). Čestitamo dobitnicima plaketa!

19.11.2019. održana je u palači Herzer svečana, redovna i izborna sjednica DGV-a Varaždin. Obilježavala se 30. Godišnjica Konvencije UN-a o pravima djece. Tom prigodom je Ema Potočnik pročitala pismo koje su članovi DF naše škole uputili gradonačelniku. U prilogu možete pročitati to pismo.

 

 Priloženi dokumenti:
PISMO_GRADONACELNIKU_VARAZDINA-2019..pdf (234.76 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju