preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573430
Štrocinger Rosana

učiteljica razredne nastave, učitelj mentor

Predmet: razredna nastava, učiteljica u 4. d razredu

Učiteljica sam razredne nastave tridesetak godina. Jako volim svoj posao. Najljepše u mom poslu je to što je svaki dan drugačiji, a svaka generacija učenika drugačija i zanimljiva na svoj način. S iskustvom koje sam do sada stekla trudim se svoj posao raditi tako da učenike dobro pripremim za daljnje školovanje i za život. Sve ostalo o meni pitajte moje bivše učenike ili njihova roditelje odnosno u kontaktu sa mnom možete sami procijeniti kakva sam kao učiteljica i kao osoba. 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Izbori za predsjednika/predsjednicu razreda u 2. d
Autor: Rosana Štrocinger, 24. 9. 2019.

Učenici 2.d razreda su, kao pravi Mali građani, proveli svoj izbor za predsjednika/predsjednicu razreda. Po uzoru na „prave“ izbore, imali su : prijavljivanje kandidata, sami ili uz pomoć roditelja su izradili izborne plakate te su održali predizborni govor u kojem su istaknuli što će raditi u svom „mandatu“.


Jedan kandidat/kandidatkinja je u svom govoru obećao/obećala da će častiti cijeli razred bombonima ako bude izabran/izabrana za predsjednika/predsjednicu razreda ( zanimljivo: to nije utjecalo na glasače, taj kandidat/kandidatkinja nije izabran).Nakon toga se pristupilo tajnom glasanju pri čemu su učenici trebali zaokružiti jedno ime na glasačkom listiću te listić staviti u kutiju. Prebrojavanje glasova je bilo uz pomoć tročlane komisije kako bi sve bilo pošteno .

Svi kandidati su se jako potrudili oko izbora, sam izbor je bio napet jer su svi kandidati imali svoje glasače te je pobjednik  bio neizvjestan do samog kraja. Novoj ( staroj) predsjednici su svi čestitali, a ostali kandidati su preuzeli neke druge zadatke.

Bravo za predsjednicu, sve ostale kandidate kao i za sve glasače!

Bravo i za roditelje koji podržavaju Školu za život i shvaćaju važnost učenja na primjerima iz stvarnog života !  Galerija.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju