preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2587116
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Državni prvaci 2020. i 2021. na prijemu kod Župana Varaždinske županije
Autor: Mario Stančić, 10. 9. 2021.

Za državne prvake na natjecanjima u znanju i strukovnim disciplinama iz Varaždinske županije i njihove mentore, 7. rujna 2021. godine prijem je priredio župan Anđelko Stričak sa suradnicima.


Prijem je organiziran za državne prvake iz školskih godina 2019./2020. te 2020./2021., njihove mentore, kao i ravnatelje osnovnih i srednjih škola.  

Učenici naše škole postigli su izvrsne rezultate unatoč pandemijskim godinama.

Barbara Kelava, je kao učenica VI. Osnovne škole Varaždin 2020. godine osvojila prvo mjesto na Državnom natjecanju iz matematike, koja ju privlači od najmlađih dana. Natječe od četvrtog razreda osnovne škole, krenula je bratovim stopama, a za primljeno priznanje je zahvalna jer pokazuje kako se „priznaje i znanje, ne nužno samo sportski uspjesi.“

Titulu državne prvakinje obranila je i Ozana Margotić, učenica 7.razreda, koja je dvije godine zaredom državna prvakinja iz informatike (mentor Danijel Lukić).

Vanda Vrček je kao učenica VI. Osnovne škole Varaždin, 2020. godine postala državna prvakinja iz biologije (mentorica Mihaela Vrbnjak Grđan).

Mila Maretić, dvostruka je državna prvakinja u školskoj godini 2020./2021.: osvojila je prvo mjesto na državnom natjecanju iz matematike (mentor Dario Maltarski) i prvo mjesto na državnom natjecanju iz kemije (mentorica Mihaela Vrbnjak Grđan).

„Kad sam u 5. razredu ostvarila dobar rezultat iz matematike, učiteljice je rekla da ću ja njoj ići na natjecanje iz kemije, pošto me već i tad zanimala kemija, nisam odbila. I eto ove godine uz puno truda i rada osvojila sam dva prva mjesta u Državi“ – rekla nam je Mila.

Župan je učenicima - prvacima uručio priznanja, a mentorima zahvalnice, dok su zamjenica Zagorec i pročelnik Huđek uručili prigodne poklone učenicima i mentorima. 

Na prijemu je upućena zahvala i svim mentorima iz Centara izvrsnosti Varaždinske županije koji su također zaslužni za izvrsne rezultate.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju