preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2572368
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
HRVATSKI CARITAS POZIVA NA SUDJELOVANJE U AKCIJI " ZA 1000 RADOSTI" POD NAZIVOM: ,,PROBUDI DOBRO U SVIJET!''
Autor: Kristina Roginek, 19. 11. 2019.

Poziv svim djelatnicima škole, učenicima i njihovim roditeljima/skrbnicima da se uključe u Božićnu akciju „ Za 1000 radosti“ koja ima za cilj osigurati pomoć najsiromašnijim obiteljima u Hrvatskoj.


Na tragu poslanja Hrvatski Caritas nastavlja provoditi svoj tradicionalni nacionalni program "Za 1000 radosti!", koji Ministarstvo znanosti i obrazovanja od samog početka podupire, prati i preporučuje. Ove godine akcija "Za 1000 radosti!" vodi se pod nazivom:,,PROBUDI DOBRO U SVIJETU!" Želimo istaknuti da da dobro nije samo priželjkivati ishod , nego plod koji nastaje kada riječima, djelima i stavovima ondje gdje jesmo u sebi i oko sebe budimo i potičemo dobro.

Hrvatski Caritas je pripremio silikonske narukvice u pet boja s porukom ,,Probudi dobro u svijetu!'' koje će se prodavati po simboličnom iznosu od pet (5) kuna. Učenici koji imaju suglasnost roditelja/skrbnika mogu kupiti pojedinačnu narukvicu.

Također, u svako doba moguće je i pozivom na donacijski telefon HC-a 060 9010 (cijena po pozivu 6,25 kuna, PDV uključen u cijenu) doprinjeti željenom cilju – učinkovitu pomaganju našim najsiromašnijim obiteljima.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju