preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2571221
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet djelatnika partnerske škole – Osnovne škole Viktorovac iz Siska

Suradnja između VI. osnovne škole Varaždin i Osnovne škole Viktorovac iz Siska započela je u svibnju 2021. kada je održan prvi radni sastanak u Sisku.


U petak, 3. rujna 2021. održan je drugi radni sastanak kada su VI. osnovnu školu Varaždin posjetili ravnateljica i djelatnici OŠ Viktorovac iz Siska. Budući da je to bio njihov prvi posjet, ravnatelj i djelatnici VI. osnovne škole Varaždin goste su poveli u razgledavanje škole.

Oni su bili oduševljeni svim prostorijama škole, suvremenom opremom koja se koristi u nastavi, brojnim školskim projektima  i izvannastavnim aktivnostima. Upravo je i tema radnog sastanka bila prenošenje primjera dobre prakse u provođenju izvannastavnih aktivnosti. Gosti su pokazali veliko zanimanje za rad izvannastavnih aktivnosti koje se već duži niz godina  provode u VI. osnovnoj školi: Keramičari, Domaćinstvo, Mali tehničari, Mali građani, Mali znanstvenici, Debatni klub, Astronomija, Kemija, Biologija i Fizika te Učenička zadruga…

Cijeli susret je protekao u ugodnom ozračju, a razmjena iskustava u radu s učenicima između različitih škola se pokazala izuzetno korisna te se veselimo daljnjoj uspješnoj suradnji.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju