preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573561
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Likovni natječaji u 1.a
Autor: Monika Injić, 5. 5. 2022.

Crtači, 1. grupa produženog boravka odazvala se na dva likovna natječaja.


Prvi likovni natječaj bio je Erik/a – vunasti nosorog uz izložbu u Gradskom muzeju Varaždin. Likovne radove smo poslali, ali uz odlično oko stručnog povjerenstva GMV-a najbolji radovi biti će izloženi na prigodnoj izložb i od 5.5. do 18.5.2022. u palači Herzer.

Drugi likovni natječaj bio je raspisan od strane Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku i grada Šibenika na temu – Prostor slobode. Učenici su kroz temu iskazali svoj doživljaj i samostalno likovno odgovorili što je za njih prostor slobode (prostor obitelji, sobe, igrališta, parka, škole, grada, putovanja, filma, kazališta..) imajući u vidu društvene događaje koji su proteklih godina bitno obilježili Hrvatsku, a i cijeli svijet. Likovne tehnike su slobodne i prepuštene mogućnostima učenika. Također, izbor likovnih radova vrednovat će se prema načelima originalnosti, izražajnosti i maštovitosti.

Zaista, jako težak zadatak bio je izabrati samo nekoliko likovnih radova koji su trebali biti poslani. Svi učenici su pokazali želju, volju i trud te dali sve od sebe da radovi budu što kreativniji, uredniji i maštovitiji.

Čestitamo svim učenicima 1.a.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju