preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2572719
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Čestitka za Dan učitelja
Autor: Mario Stančić, 5. 10. 2021.

Dragi učitelji, učenici, roditelji, škola nije samo zgrada (koliko god važna bila) već ljudi i odnosi koji se u nju ugrađuju.
Biti učitelj daleko je više od posla, to je poziv!

Poziv u kojem pružamo ruku i pomažemo u prvim koracima i to neprekidno činimo svakoga dana, do kraja školovanja pa i dalje. To je poziv u kojem otvaramo srce, dijelimo radoznalost, otkrivamo skriveno, pružamo utjehu, usmjeravamo na pravi put, otvaramo vrata znanja, razvijamo kreativnost, potičemo inovativno mišljenje, izvrsnost, suradnju, aktivnosti, projekte.... (i još toliko toga).
Dragi učitelji škola je upravo radi vas mjesto u kojem se naša djeca, naši učenici, usude sanjati te kroz sudjelovanje u znanstvenim, društvenim, kulturnim, ekološkim, humanitarnim, sportskim aktivnostima stremiti ka zvijezdama.
Vaš se trud uz podršku naših roditelja redovito potvrđuje uspjehom naših učenika u školi, natjecanjima i izvanškolskim aktivnostima.
A prava je radost kad škola odzvanja dječjim smijehom, razgovorom i druženjem. U svemu tome otkriva se da je škola odgojna i obrazovna ustanova, drugi dom u kojem stječemo vrijednosti koje nas prate kroz cijeli život.
Učitelji u tome ne bi mogli sami stoga upućujemo veliku zahvalu našem tajniku, računovođama, spremačicama, kuharicama, domarima.
Uspjeh ne bio moguć bez podrška roditelja s kojima zajedno činimo školu uspješnom i velikom.
Stoga dragi učitelji i svi zaposlenici u školi hvala vam na svemu i sretan vam međunarodni Dan svih djelatnika u školstvu!
Vaš ravnatelj
 
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju