preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2322393
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
5. Festival matematike Varaždinske županije (5.-8. razredi) - obavijesti
Autor: Dario Maltarski, 19. 4. 2019.

Učenici VI. osnovne škole Varaždin sudjelovati će na 5. Festivalu matematike Varaždinske županije koji će se održati u četvrtak, 25. travnja 2019. godine, u Gospodarskoj školi  Varaždin (Božene Plazzeriano  4, 42000, Varaždin). Učenici trebaju doći pred VI. osnovnu školu prije 9:00 sati kako bi nakon okupljanja točno u 9:00 sati krenuli pješice u pratnji učitelja prema Gospodarskoj školi.


Sve potrebne informacije o natjecanju: okvirni vremenik, detaljan program, pravilnici ekipnog i pojedinačnoga dijela natjecanja, zadatci s prošlih festivala objavljene su na službenoj stranici Centara izvrsnosti Varaždinske županije posvećenoj Festivalu matematike.
 
Pojedinačno i ekipno natjecanje predmetne nastave osnovnih škola piše se u dvorani Druge gimnazije. Objavljeni raspored natjecatelja nije ažuran jer nisu napisani učenici koji zamjenjuju učenike koji su odustali. Točan raspored sjedenja natjecatelja i ekipa iz VI. osnovne škole možete vidjeti u dokumentu u prilogu ove objave.
 
Ako u ekipi postoji zamjena, kapetan ekipe će na listiću koji svaka ekipa dobiva na početku (listić za rješenja) na kojemu su upisani članovi ekipe olovkom prekrižiti ime učenika kojeg nema i (čitko) upisati ime i prezime učenika koji ga zamjenjuje.
 
Sretno svima!


Priloženi dokumenti:
Raspored_sjedenja.xlsx (12.62 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju