preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573266
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dodatna nastava kemija

Jedna od najvažnijih zadaća nastave kemije jest razvijati interes učenika prema prirodnim znanostima i pokazati da su znanja iz područja prirodnih znanosti dio opće kulture. Nastavom kemije  (fizike i biologije) učenici  trebaju lakše razumjeti svijet oko sebe te shvatiti da se suvremena civilizacija temelji na primjeni znanja iz prirodnih znanosti.


Nastava uključuje praktične radove koje učenici samostalno izvode, a u nastavnom procesu koriste se brojna suvremena nastavna sredstva i pomagala. U dodatnoj nastavi radi se s malom grupom učenika ili se radi sa svakim učenikom pojedinačno. Rješavaju se zadaci sa svih nivoa i oblika natjecanja kao i zadaci iz PISA projekta. Također, učenici odlaze u posjet raznim znanstvenim institucijama i prisustvuju popularno-znanstvenim predavanjima.

Postignuća su vrhunska, brojna su sudjelovanja učenika na svim razinama natjecanja, dobitnici smo višestrukih državnih nagrada. Vrlo smo ponosni na plasman dviju učenica u hrvatsku ekipu za svjetsku prirodoslovnu olimpijadu mladih (IUSO). Mentorice su peterostruke dobitnice Oskara znanja, najvišeg priznanja učiteljima Agencije za odgoj i obrazovanje. 

  

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju