preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573266
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
6. "Zimski sportski višeboj", poziv učenicima 3. - 7. razreda
Autor: Margareta Živković, 21. 12. 2021.

Uz potporu Grada Varaždina, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina tijekom zimskog odmora učenika šesti put provodi projekt „Zimski sportski višeboj“. I ovoga puta cilj je omogućiti aktivno provođenje zimskog odmora učenicima od trećeg do sedmog razreda osnovnih škola s područja grada Varaždina.


Valja napomenuti kako su sportske aktivnosti u potpunosti besplatne za učenike, a u Sportskoj dvorani „Varaždin“ u Graberju provodit će se od 27. prosinca 2021. do 5. siječnja 2022. godine, u terminima od 9 do 12 sati.

Naravno, učenice i učenike koji će redovito prisustvovati sportskim aktivnostima očekuje izlet iznenađenja posljednjeg dana druženja, u srijedu, 5. siječnja 2022. godine.

 

 

Pod stručnim vodstvom profesora kineziologije, učenici i učenice će usvajati motorička znanja gimnastike, rukometa, nogometa, kuglanja, orijentacijskog trčanja, borilačkih sportova i badmintona. U skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama djeca će trenirati u manjim grupama. Za učenike je osigurana okrjepa.

Broj sudionika „Zimskog sportskog višeboja“ je ograničen na 100, a djeca se prijavljuju putem poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZP-2TnKbDHIrNs8-dCPjSu-49g-Lnm0YIC_Ee88xDAod76w/viewform?usp=pp_url 

Djeca koja će u ponedjeljak, 27. prosinca 2021. godine, u 9 sati u Graberje doći na „Zimski sportski višeboj“ sa sobom moraju ponijeti čistu sportsku obuću.

Sve ostale informacije učenici i njihovi roditelji mogu dobiti u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina ukoliko se jave na e-mail: http://strucni.suradnik@varazdin-sport.hr 

 

                                                                                                                                                                                      Predsjednik ZSUGV:

                                                                               mr.sc. Alen Runac, prof.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju