2022-05-18 14:41:00

Državna natjecanja iz rukomenta, košarke, futsala i mini nogometa

Održana su državna prvenstva u rukometu, košarci, futsalu i mini nogometu za djevojčice i dječake. Ostvareni su odlični rezultati!

Ekipa djevojčica 5.-6. r u rukometu na Poluzavršnom Državnom prvenstvu koje se održalo u Garešnici osvojila je 1. mjesto i nastup među četiri najbolje ekipe na Završnici Državnog prvenstva koje će se održati početkom lipnja u Vinkovcima! 

U skupini su pobijedile OŠ Augusta Cesarca iz Krapinsko - zagorske županije, OŠ Trnovitica iz Bjelovarsko - bilogorske županije i u finalu OŠ Đurđevac iz Koprivničko - križevačke županije.

Ekipa djevojčica 5.-6. r u košarci nastupila je na Poluzavršnom Državnom prvenstvu koje se održalo u Križevcima i osvojila 3.mjesto. 

U skupini su izgubile u napetoj utakmici protiv OŠ Ivanovec iz Međimurske županije, dok su u utakmici za treće mjesto bile uvjerljive protiv OŠ Vladimir Nazor iz Koprivničko - križevačke županije.

Ekipa dječaka 5.-6. r nastupila je na Poluzavršnom Državnom prvenstvu u futsalu i mini nogometu koje se održalo u Čakovcu.

U futsalu osvojeno je 3. mjesto! U skupini je upisan poraz protiv OŠ Donje Stubice Krapinsko - zagorska županija i pobjeda protiv OŠ Daruvar Bjelovarsko - bilogorska županija. U utakmici za 3. mjesto upisana je pobjeda protiv OŠ Đurđevac Koprivničko - križevačka županija.

U mini nogometu osvojeno je 2.mjesto pobjedom protiv OŠ Bjelovar osigurano je finale u kojem su nakon neriješenog rezultata na penale bili bolji dječaci iz Zagreba.

Velike čestitke svima i sretno dalje rukometašicama na završnici Državnog!


VI. osnovna škola Varaždin