2022-03-04 19:36:08

Radio klub Varaždin predstavlja svoje aktivnosti u VI. OŠ

Poziv učenicima i roditeljima na predavanje i predstavljanje Radio kluba Varaždin u četvrtak 24.03.2022. u 17 sati u učionicu kemije naše škole.

Dragi učenici i roditelji!

Pozivamo vas u četvrtak 24.03.2022. u 17 sati u učionicu kemije naše škole na predavanje i predstavljanje rada Radio kluba Varaždin.

Ova jedinstvena prilika omogućuje vam da saznate kako postati radio amater pri čemu su sve aktivnosti kluba besplatne. Radio klub vam omogućuje korištenje modernih komunikacijskih tehnologija, stjecanje vlastite radio postaje, upoznavanje prijatelja diljem svijeta, učenje stranih jezika i Morseovog koda i još puno toga.

Centralna sekcija Radio kluba Varaždin je 9A1HDE koja djeluje više od 70 godina, a u tome razdoblju održala je i potvrdila veze sa 362 različite zemlje svijeta. S ponosom ističemo da radio amateri ovoga kluba sudjeluju na domaćim i stranim natjecanjima te su do sada osvojili 82 puta jedno od tri mjesta u Europi i mnogo prvih mjesta na različitim svjetskim natjecanjima. S razlogom su među deset najboljih radio klubova u svijetu.

Postanite i vi dio ove izvrsne ekipe!

vaša učiteljica Karmen Holenda

9A3KHV

Ostatak fotografija možete pogledati u fotogaleriji.


VI. osnovna škola Varaždin