2021-12-21 17:54:23

6. "Zimski sportski višeboj", poziv učenicima 3. - 7. razreda

Uz potporu Grada Varaždina, Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina tijekom zimskog odmora učenika šesti put provodi projekt „Zimski sportski višeboj“. I ovoga puta cilj je omogućiti aktivno provođenje zimskog odmora učenicima od trećeg do sedmog razreda osnovnih škola s područja grada Varaždina.

Valja napomenuti kako su sportske aktivnosti u potpunosti besplatne za učenike, a u Sportskoj dvorani „Varaždin“ u Graberju provodit će se od 27. prosinca 2021. do 5. siječnja 2022. godine, u terminima od 9 do 12 sati.

Naravno, učenice i učenike koji će redovito prisustvovati sportskim aktivnostima očekuje izlet iznenađenja posljednjeg dana druženja, u srijedu, 5. siječnja 2022. godine.

 

 

Pod stručnim vodstvom profesora kineziologije, učenici i učenice će usvajati motorička znanja gimnastike, rukometa, nogometa, kuglanja, orijentacijskog trčanja, borilačkih sportova i badmintona. U skladu s aktualnim epidemiološkim mjerama djeca će trenirati u manjim grupama. Za učenike je osigurana okrjepa.

Broj sudionika „Zimskog sportskog višeboja“ je ograničen na 100, a djeca se prijavljuju putem poveznice: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScZP-2TnKbDHIrNs8-dCPjSu-49g-Lnm0YIC_Ee88xDAod76w/viewform?usp=pp_url 

Djeca koja će u ponedjeljak, 27. prosinca 2021. godine, u 9 sati u Graberje doći na „Zimski sportski višeboj“ sa sobom moraju ponijeti čistu sportsku obuću.

Sve ostale informacije učenici i njihovi roditelji mogu dobiti u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina ukoliko se jave na e-mail: http://strucni.suradnik@varazdin-sport.hr 

 

                                                                                                                                                                                      Predsjednik ZSUGV:

                                                                               mr.sc. Alen Runac, prof.


VI. osnovna škola Varaždin