2020-09-06 15:20:05

Prvi dan nastave za učenike 1. razreda osnovne škole

Informacije o 1. danu nastave za učenike 1. razreda možete pronaći u nastavku. 

Poštovani roditelji,

uobičajeno je da se za učenike 1. razreda organiziraju priredbe te da s djecom dolaze njihovi roditelji. Zbog epidemije COVID-19 ne preporučuje se održavanje priredaba, ali je moguće planirati zajednički dolazak učenika i jednog roditelja u školu radi upoznavanja djece i roditelja s učiteljem i to za svaki razredni odjel u posebnoj prostoriji ili na otvorenom.

U skladu s preporukama izradili smo vremenik dolaska roditelja i učenika za svaki razredni odjel:

1. a u 16:00 učiteljica Gordana Lešnjak, 1. b u 16:30 učiteljica Petra Kanešić, 1. c u 17:00 učiteljica Ružica Trogrlić, 1. d u 17:30 učiteljica Aleksandra Oreški.

U školi će vas dočekati učiteljica, ravnatelj, stručna služba, učitelji izbornih predmeta te učiteljica u produženom boravku.

Razredna učiteljica će odvesti učenike u njihovu matičnu učionicu gdje će im se kratko predstaviti. Za to vrijeme vi ćete boraviti u nasuprotnoj učionici gdje će vam se predstaviti drugi sudionici.

Nakon uvodnog predstavljanja razredna učiteljica će za roditelje održati kratki informativni sastanak te podijeliti udžbenike. Molimo vas da za preuzimanje udžbenika ponesete prikladnu torbu. U isto vrijeme učenicima će se predstaviti drugi sudionici.

Molimo vas da vi i naši učenici po dolasku u prostor škole što uključuje i školsko dvorište nosite maske te održavate razmak od minimalno 1,5 m od drugih roditelja i učenika. Učenici će skinuti maske dok će boraviti u učionici sa učiteljicom.

Poštovanim roditeljima i našim budućim učenicima želimo dobrodošlicu u VI. osnovnu školu Varaždin!


VI. osnovna škola Varaždin