2019-11-19 14:14:10

HRVATSKI CARITAS POZIVA NA SUDJELOVANJE U AKCIJI " ZA 1000 RADOSTI" POD NAZIVOM: ,,PROBUDI DOBRO U SVIJET!''

Poziv svim djelatnicima škole, učenicima i njihovim roditeljima/skrbnicima da se uključe u Božićnu akciju „ Za 1000 radosti“ koja ima za cilj osigurati pomoć najsiromašnijim obiteljima u Hrvatskoj.

Na tragu poslanja Hrvatski Caritas nastavlja provoditi svoj tradicionalni nacionalni program "Za 1000 radosti!", koji Ministarstvo znanosti i obrazovanja od samog početka podupire, prati i preporučuje. Ove godine akcija "Za 1000 radosti!" vodi se pod nazivom:,,PROBUDI DOBRO U SVIJETU!" Želimo istaknuti da da dobro nije samo priželjkivati ishod , nego plod koji nastaje kada riječima, djelima i stavovima ondje gdje jesmo u sebi i oko sebe budimo i potičemo dobro.

Hrvatski Caritas je pripremio silikonske narukvice u pet boja s porukom ,,Probudi dobro u svijetu!'' koje će se prodavati po simboličnom iznosu od pet (5) kuna. Učenici koji imaju suglasnost roditelja/skrbnika mogu kupiti pojedinačnu narukvicu.

Također, u svako doba moguće je i pozivom na donacijski telefon HC-a 060 9010 (cijena po pozivu 6,25 kuna, PDV uključen u cijenu) doprinjeti željenom cilju – učinkovitu pomaganju našim najsiromašnijim obiteljima.


VI. osnovna škola Varaždin