2019-05-28 18:02:28

Mjuzikl "Svetac svega svijeta" u HNK Varaždin

Poštovani roditelji, dragi učenici,

znate li koji je svetac „dežuran“ za izgubljene stvari? Riječ je o jednom od najomiljenijih svetaca u čitavoj Katoličkoj Crkvi, kojega se časti ne samo u Padovi, gdje je podignuta prekrasna bazilika u kojoj se čuvaju njegovi posmrtni ostaci, već i u cijelom svijetu. On je sv. Antun Padovanski – svetac svega svijeta!

U subotu 1. lipnja, s početkom u 20:00 sati, u HNK Varaždin bit će izveden mjuzikl pod nazivom „Svetac svega svijeta“, koji govori o sv. Antunu Padovanskom. Mjuzikl donosi glazbeno-scensko osvježenje duhovnog karaktera s ciljem širenja univerzalne poruke ljubavi namijenjene svima, a svoju publiku, navode kritičari, ostavlja bez daha.

Izvedba mjuzikla ima i humanitarni karakter jer sav prihod od prodaja ulaznica idu za obnovu kuće Udruge "Betlehem" u Varaždinu. Njena primarna namjena, uz duhovno savjetodavni centar, bit će prihvat majki s djecom kojima će se, uz besplatni smještaj, omogućiti zaposlenje i integracija u društvo. Ulaznice po cijeni od 25 kuna moguće je nabaviti na blagajni HKN Varaždin.


RADNO VRIJEME BLAGAJNE:
Od ponedjeljka do petka 10-12 i 18-19.30.
Subotom 10-12 i sat vremena prije početka programa.


VI. osnovna škola Varaždin