2019-05-23 12:49:09

Odjeci dobrotvorne aktivnosti "Mali koraci dobrote"

Uspješno provedena dobrotvorna aktivnost VI. osnovne škole Varaždin.

U organizaciji VI. osnovne škole Varaždin te udruge Veliko srce malom srcu uspješno je provedena dobrotvorna aktivnost pod geslom Mali koraci dobrote. HNK Varaždin 21. svibnja 2019. godine otvorio je svoja vrata za sve koji su kupnjom ulaznica željeli pomoći radu udruge Veliko srce malom srcu. Prikupljena sredstva iskoristit će se za potrebe ostvarenja ciljeva udruge Veliko srce malom srcu.

Brojni roditelji, učenici, učitelji i prijatelji Vi. osnovne škole uživali su u bogatom programu koji su organizirale učiteljice Ivana Canjuga i Branka Kiđemet te tajnica Udruge gospođa Ivana Zagrajski.

 

Svojim nastupima program su uveličali Dječji zbor „Varaždinski slavuji“ pod vodstvom maestre Ružice Kapitan, učenice škole (Lucija Čehok, Dora Strelec, Magdalena Canjuga, Klara Blažunaj, Luna Obadić, Fran Zagrajski), dramska skupina VI. osnovne škole Varaždin pod vodstvom učiteljice Martine Špičko Valentina Geci Koren, ženska vokalna skupina „Erato“ i petrijanečki tamburaši te Ivana Marić i Mia Dimšić.

Glazbeno-scenski program vodila je učenica Lucija Jertec uz pomoć izuzetno dobro raspoloženog Jana Kerekeša koji je svojim šalama nasmijavao sve prisutne, a veseli dječji glasovi iz publike bili su idealna glazbena pratnja pjesmama Mie Dimšić te drugih izvođača u čijim je pjesmama publika imala prilike uživati.

Više od dva sata bogatog programa proletjelo je u trenu, a pljesak koji na kraju nije prestajao, bio je najbolja potvrda da se trud svih izvođača i organizatora isplatio.

 

Zahvaljujemo svima na pozornici i u publici koji su odvojili svoje dragocjeno vrijeme kako bi i ovaj put pokazali da imaju veliko srce za pravu stvar!

Regionalni tjednik

Varaždinski.hr

Varaždinske vijesti


VI. osnovna škola Varaždin