preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2572364
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Akcija "Poštujte naše znakove"
Autor: Ksenija Dretar, 21. 9. 2020.

Na početku školske godine 2020./2021. zbog epidemioloških razloga vodeći primarno brigu o zaštiti zdravlja djece, Ravnateljstvo policije neće uobičajeno redovito organizirati posjete policijskih službenika školama i održavati predavanja i prezentacije vezane uz prevenciju stradavanja djece i mladih u prometu.


Ravnateljstvo policije pripremilo je za učenike prvih razreda preventivno-edukativni video materijal „Poštujte naše znakove“ koji će biti prikazan u okviru Sata razrednika te će s učenicima biti obrađeni sadržaji kojima će im se skrenuti pozornost na pažljivo ponašanje u prometu.

Preventivno-edukativni video „Poštujte naše znakove“ dostupan je na poveznici: https://mup.gov.hr/vijesti/video-pocela-skola-oprez-u-prometu/286529

U zonama oko škola i policijski službenici nastavit će brinuti za sigurnost učenika s posebnim naglaskom na učenike prvih razreda i u trenutku kada epidemiološki uvjeti budu dopustili Ravnateljstvo policije i Ministarstvo znanosti i obrazovanja intenzivirat će  aktivnosti vezane uz prevenciju stradavanja djece i mladih u prometu, u okviru kojih će biti organizirana predavanja i prezentacije policijskih službenika i distribucija preventivnih materijala.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju