preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2326318
Martina Banek

dipl. učiteljica razredne nastave sa pojačanim programom iz povijesti

Rođena sam 1976. godine. Nakon gimnazijskog obrazovanja upisala sam Visoku učiteljsku školu u Čakovcu  koji sam uspješno završila. Pripravnički staž odradila sam na I. osnovnoj školi Varaždin. Već četvrtu godinu radim u produženom boravku na ovoj školi. Ove nastavne godine vodim 4. grupu boravka koju čine učenici 1. d razreda i nekoliko učenika 3. b razreda.

Učiteljica sam željela postati još u vrtiću, želja mi se ostvarila i sada, sretna, mogu uživati u svome poslu, (životu) i prenositi svoja znanja i ljubav prema poučavanju drugih na male, znanja željne ljude.

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Valentinovo i boravkaši
Autor: Daria Cecelja, 9. 2. 2020.

Kao svake godine, tako su i ove učenici 4. i 7. grupe boravka sa svojim učiteljicama Martinom Banek i Dariom Cecelja obilježili dan Sv. Valentina.


Pronašli smo i pročitali podatke da uopće naučimo/ponovimo zašto Valentinovo, tko je bio Sv. Valentin, od kad se slavi Valentinovo i na koje sve načine se obilježava u različitim državama. Učenicima je najzanimljiviji bio podatak da je to dan kad se „ftičeki ženiju“. Učenici su razgovarali kome sve oni rade i šalju čestitke za taj dan, kakve sve vrste ljubavi postoje, te što je uopće za njih ljubav. Upravo dio što je za njih ljubav smo odlučili staviti na papir, malo urediti i izraditi ljubavnu stonogu za naš školski pano.

Kako to izgleda možete vidjeti na fotografijama smiley

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju