preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2326333
Martina Banek

dipl. učiteljica razredne nastave sa pojačanim programom iz povijesti

Rođena sam 1976. godine. Nakon gimnazijskog obrazovanja upisala sam Visoku učiteljsku školu u Čakovcu  koji sam uspješno završila. Pripravnički staž odradila sam na I. osnovnoj školi Varaždin. Već četvrtu godinu radim u produženom boravku na ovoj školi. Ove nastavne godine vodim 4. grupu boravka koju čine učenici 1. d razreda i nekoliko učenika 3. b razreda.

Učiteljica sam željela postati još u vrtiću, želja mi se ostvarila i sada, sretna, mogu uživati u svome poslu, (životu) i prenositi svoja znanja i ljubav prema poučavanju drugih na male, znanja željne ljude.

Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Čitanje u dječjem vrtiću "Pinokio"
Autor: Martina Banek, 14. 3. 2019.

Volonterska grupa širi književne vrijednosti...


U srijedu, 13.3.2019. učenici VI. osnovne škole Varaždin posjetili su obližnji dječji vrtić "Pinokio" u pratnji učiteljica Monike Injić i Martine Banek. Učenici trećih Leda, Eva, Franka i Vito Fran  čitali su djeci knjigu "Životinjska abeceda", pričali s njima o karakteristikama životinja. I jedni i drugi su naučili nešto novo o životinjskom svijetu tijekom i nakon čitanja... Djeca u vrtiću, predškolskog uzrasta, sa velikim su zanimanjem i oduševljenjem slušala naše male čitače iz trećih razreda koji su uživali u ulogama koje smo im dali. 

Zadovoljni našim posjetom, mali su gosti izrazili želju da ih ponovno posjetimo i da jedva čekaju vrijeme kada će i oni samostalno  zakoračiti u  svijet čitanja koji im se jako brzo približava.

Sa osmjehom na licu otišli smo iz vrtića znajući da  smo učinili nešto jako dobro i za nas i za njih. Fotografije.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju