preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2326078
Cmuk Miroslav

 

MIROSLAV CMUK (Varaždin, 1983.), profesor hrvatskog jezika i književnosti, diplomirani knjižničar, stručni suradnik knjižničar

   

U radno vrijeme knjižničar VI. osnovne škole Varaždin. Voditelj grupe Kreativno pisanje. U slobodno vrijeme piše o filmovima, glazbi, književnosti i stripovima. Kolumne, eseje, osvrte i stručne tekstove objavljivao u više časopisa (Hrvatski filmski ljetopis, Kolo, Kvadrat, Tema, Zarez…) i na portalima (Magazin Gradske knjižnice Rijeka; www.stripovi.com...). Objavio knjige eseja Stripizam (Matica hrvatska Bizovac, 2017.), Zvučna čitanka (Matica hrvatska Bizovac) i Lektirizam (Knjiga u centru, 2019.).

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Pregršt online priča, kazališnih predstava...
Autor: Miroslav Cmuk, 23. 3. 2020.

Još pokoji prijedlog za učenike nižih razreda...


Budući da su kazališta i knjižnice trenutno zatvorene, predstave i književna djela možete besplatno poslušati (i pogledati) na raznim portalima. Osim na portalu eLektire, književna djela možete poslušati na brojnim YouTube kanalima i društvenim mrežama. ..

Marija Bratonja, knjižničarka Ekonomske škole Vukovar, odnedavno ima na YouTubeu svoj kanal "Mali čitači" na kojemu čita knjige za djecu (ujedno piše i blog "Mali čitači" na kojemu piše o knjigama za djecu i mlade).

U donjem tekstu knjižničarka Marija navodi pregršt izvora na kojima možete poslušati i pogledati dobre priče za djecu i mlade:

https://brickzine.hr/tko-cita-price-na-youtubeu-a-tko-prenosi-predstave-na-facebooku-i-jos-par-digitalnih-slatkisa/

Pročitajte tekst vrijedne knjižničarke, istražite navedene linkove i pronađite ponešto za sebe, predstavu ili priču...smiley

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju