preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573430
Štrocinger Rosana

učiteljica razredne nastave, učitelj mentor

Predmet: razredna nastava, učiteljica u 4. d razredu

Učiteljica sam razredne nastave tridesetak godina. Jako volim svoj posao. Najljepše u mom poslu je to što je svaki dan drugačiji, a svaka generacija učenika drugačija i zanimljiva na svoj način. S iskustvom koje sam do sada stekla trudim se svoj posao raditi tako da učenike dobro pripremim za daljnje školovanje i za život. Sve ostalo o meni pitajte moje bivše učenike ili njihova roditelje odnosno u kontaktu sa mnom možete sami procijeniti kakva sam kao učiteljica i kao osoba. 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Otvorenje dječjeg tjedna
Autor: Rosana Štrocinger, 4. 10. 2021.

U ponedjeljak, 4.10.2021. na glavnom gradskom trgu bilo je otvorenje Dječjeg tjedna. Tom događaju su prisustvovali predstavnici gradske vlasti kao i predstavnici učenika svih osnovnih škola sa svojim voditeljicama Dječjih foruma.


Uz prigodan kulturno-umjetnički program, učenici su pročitali svoja pisma gradonačelniku. Iz naše škole, pismo gradonačelniku su pročitale učenice 8.d razreda, Ema Potočnik i Hana Breški. Gradonačelnik je sve učenike pozorno poslušao te rekao kako neke manje stvari koje su potrebne za opremanje škola može odmah realizirati, a neke će morati pričekati da se sakupe financijska sredstva. Zahvalio je djeci na pismima i pozvao sve prisutne da razgledaju izložbu dječjih radova u Habdelićevoj i Gajevoj ulici.

Dječji tjedan je otvoren uz poruku:

LJUBAV DJECI PRIJE SVEGA!

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju