preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2573437
Štrocinger Rosana

učiteljica razredne nastave, učitelj mentor

Predmet: razredna nastava, učiteljica u 4. d razredu

Učiteljica sam razredne nastave tridesetak godina. Jako volim svoj posao. Najljepše u mom poslu je to što je svaki dan drugačiji, a svaka generacija učenika drugačija i zanimljiva na svoj način. S iskustvom koje sam do sada stekla trudim se svoj posao raditi tako da učenike dobro pripremim za daljnje školovanje i za život. Sve ostalo o meni pitajte moje bivše učenike ili njihova roditelje odnosno u kontaktu sa mnom možete sami procijeniti kakva sam kao učiteljica i kao osoba. 
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Pripreme i aktivnosti uz Dječji tjedan
Autor: Rosana Štrocinger, 1. 10. 2021.

U Varaždinu se obilježava Dječji tjedan od 4. do 10. listopada 2021. godine. U tom tjednu će biti razne aktivnosti za djecu u gradu, ali i u našoj školi.


S pripremama smo već započeli.

- Učenici nekih grupa produženog boravka naše škole napravili su likovne radove s motivima koji su važni djeci: igra, obitelj, moj grad… Dio radova će biti izložen u gradu, a dio radova krasi školski pano.

- Važno je da odrasli čuju djecu i njihovo mišljenje pa su zato učenici 4.d pisali poruke odraslima. Poruke će zajedno s pismom gradonačelniku, koje su napisali članovi izvannastavne grupe Mali građani, biti uručeni gradonačelniku na samom otvorenju Dječjeg tjedna. Pismo i poruke možete pročitati u prilogu.

- Društvo naša djeca Varaždin organizira radionice za djecu. Na radionice će ići učenici 3.b i 4.d razreda. O tome kako je bilo na radionicama ćemo vas informirati naknadno.

- U školi će tijekom Dječjeg tjedna učenici sudjelovati u raznim školskim aktivnostima. Upoznat će se s dječjim pravima i obvezama, uredit će prostor školskog trga…

 Priloženi dokumenti:
Pismo_gradonacelniku_-_2021..pdf (577.49 KB)
PORUKE_ODRASLIMA.pdf (212.74 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju