preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2584458
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Državno natjecanje (rukomet i košarka)
Autor: Tomica Kanoti, 6. 4. 2022.

Ekipe djevojčica u rukometu i košarci nastupila je na završnici Državnog prvenstva u osnovnih škola u Poreču i osvojila 9. mjesto!


Na prvenstvu je nastupilo 24 ekipa iz cijele Hrvatske. Rukometašice su u prvoj utakmici u grupi izgubile od ekipe iz Gospića rezultatom 17:16, dok su u drugoj utakmici izgubile od kasnijih državnih prvakinja OŠ Dugopolje ST 28:8.
 
Za ekipu rukometašica VI.OŠ nastupile su  Iva Lukačević, Sara Lukačević, Maja Mlakar, Iva Pavlic, Ema Potočnik, Eva Andesilić, Luna Gugić, Korina Koščak, Hana Breški, Ema Hlapčić, Rosa Minđek, Tessa Glazer
 
 
Košarkašice su u prvoj utakmici izgubile od kasnije brončane ekipe OŠ Otok Ugljan 34:17, a u drugoj utakmici izgubile od ekipe OŠ Remete ZG 23:25.
 
Za ekipu košarkašica nastupile su  Laura Rašić, Hana Hudoletnjak, Jana Paulišić, Nika Kušen, Petra Sajko, Iva Rušec, Jelena Ivanković, Marija Balažić, Lea Brđanović, Ela Čopor, Elena Novak, Zara Petrina.
 
 
Bez obzira na izgubljene utakmice VI.OŠ je ponosna na naše sportašice jer su dale sve od sebe, te im želimo više uspjeha na budućim natjecanjima.
 
 


Priloženi dokumenti:
Drzavno_-_kosarka_i_rukomet.pdf (3.71 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju