preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2571356
Međunarodni projekti i partnerski odnosi sa školama

Voditelji međunarodnih projekata na školi su: Tina Ivčić. i Mario Stančić 

Više o Međunarodnim projektima i partnerskim školama možete pronaći listajući objedinjene vijesti u nastavku ili pratiti izdvojeno kroz Erasmus+, eTwinning, CAS-HAD, YeC, Partnerske škole.

 

 
About us


Über uns


O nas
 

Prezentacija škole

Prezentacija Varaždina i Hrvatske

Projects eTwinning TwinSpaces

Plesovi

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sudjelovanje u projektu Datadrive
Autor: Margareta Živković, 16. 9. 2019.

Dana 4. veljače 2019. ravnatelj Mario Stančić, učiteljice Mihaela Vrbnjak Grđan i Margareta Živković te šestero učenika intervjuirani su u sklopu istraživanja za projekt Erasmus+  pod nazivom „Datadrive“.


Projekt Datadrive pokrenut je na inicijativu međunarodnih partnera Ministry of National Education, SCRIPT Department (Luxembourg) – koordinator, Ministarstva znanosti i obrazovanja (Hrvatska), Edurio Ltd. (UK), Autonomous Highschool in the German-speaking Community (Belgium), University of Twente (the Netherlands) i Academy of Social Sciences (Poland). Suradnja na projektu ravnateljima i učiteljima omogućuje jačanje kompetencija i dobivanje alata za korištenje podataka u svrhu poboljšanja kvalitete škola. Ciljevi projekta su pružanje podrške edukatorima prepoznavanjem potreba za njihov profesionalni razvoj i uključivanjem u trening kojim će dobiti korisne alate za svakodnevnu primjenu u radu. Kako bi i dalje održali visok stupanj kvalitete škole, učiteljice Nina Prašnjak i Margareta Živković sudjelovat će na trodnevnoj  edukaciji u Luksemburgu, Belgiji i Hrvatskoj o korištenju podataka u svrhu kvalitetnog planiranja.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju