preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2571344
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Diseminacija KA1 - Engleski jezik - Italija - Učenici 3.b
Autor: Natalija Hranjec, 8. 2. 2021.

Diseminacija KA1 - Engleski jezik - Italija - Učenici 3.b - Sudjelovanje videovezom u Mystery Skype-u


U srijedu 3.2.2021. učenici 3.b razreda naše škole pod vodstvom njihove učiteljice iz engleskog jezika, Natalije Hranjec, sudjelovali su videovezom u Mystery Skype-u s talijanskom školom iz malog gradića Travo, u blizini Piacenze preko Google Meeta.
Radi se igri pogađanja u kojoj je cilj što prije pogoditi iz koje zemlje i grada na svijetu dolaze učenici koji sudjeluju u igri. Jedine koje su to znale bili su njihove učiteljice engleskog jezika, a učenici su naizmjenično postavljajući pitanja morali to pogoditi. 
Malo je reći kako je to samim učenicima bilo zanimljivo i dinamično. Nastava engleskog jezika odrađena je na jedan totalno drugačiji način gdje su učenici videovezom komunicirali na engleskom jeziku sa svojim vršnjacima, služeći se kartom svijeta, stranama svijeta, samostalno postavljajući pitanja, dobivajući odgovor s druge strane te na taj način eliminirajući pojedine dijelove svijeta, kontinente, zemlje sve dok na kraju nisu pogodili o kojoj zemlji i gradu se radi. 
Ovaj puta sreća se osmjehnula nama te smo pobijedili tj.naši su učenici prvi  otkrili otkud dolazi druga škola. Pobjeda je bila popraćena salvama oduševljenja, a na samom kraju učenici obiju škola zajedno su i zaplesali preko aplikacije GoNoodle!
Svi su jednoglasno zaključili da jedva čekaju novu priliku za sudjelovanje u toj igri, kako bi još bolje izbrusili svoje znanje engleskog jezika, vještinu pogađanja, eliminacije i dedukcije, a pritom se i odlično zabavili.
A kako im je bilo možete i sami otkriti u galeriji fotografija…

 

U nastavku su linkovi na dva filma sa tog događaja

Film 1

Film 2

 Priloženi dokumenti:
VID-20210203-WA0010.mp4 (4.39 MB)
VID-20210203-WA0011.mp4 (956.93 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju