preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2571344
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Diseminacija KA1 - Svladavanje izazova - Italija - učenicima 4. a
Autor: Margareta Živković, 19. 11. 2020.

KA1 Svladavanje izazova istraživačkom i projektnom nastavom u digitalnom okruženju - Italija - diseminacija učenicima 4. a se nalazi u nasavku.


Provedena 19. 11. 2020. u 4. a razredu na satu Tjelesne i zdravstvene kulture.

Učenicima sam predstavila ciljeve projekta pod nazivom Svladavanje izazova istraživačkom i projektnom nastavom u digitalnom okruženju. Zato sam ih na samom početku upoznala s radom jedne malene i vrlo suvremene škole u Italiji u kojoj je naglasak stavljen na aktivne metode rada koje koriste u školi jer su već odavno osviješteni da su one od velikog značaja za usvajanje vještina potrebnih za 21. stoljeće: suradničko učenje, projektna nastava, učenje u prirodi i učenje igrom. U svim pristupima jednu od važnijih uloga u samoj nastavi imaju digitalni alati čiju upotrebu učenici svladavaju kroz sve predmete te učenje engleskog jezika.

Učenici su bili izuzetno zainteresirani za aktivnosti koje provodi škola te su uvidjeli da se dio tih aktivnosti provodi i u našoj školi. Neka od novih iskustava stečenih tijekom edukacije implementirana su u našu redovnu nastavu te u izvannastavnu aktivnost.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju