preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2572368
Eko škola

Naša škola sudjeluje u programu eko škola od 23. travnja 2004. Ispred nje se vijori zelena zastava, kojom smo nagrađeni zbog višegodišnje brige o okolišu, štednji energije, razvrstavanju otpada i ekološke osviještenosti. Prenosimo naše znanje na mlađe učenike, da također i oni shvate važnost suživot s prirodom.

Ovdje možete pratiti naše aktivnost vezane uz život s prirodom.

O Eko školi Dani kruha Planinari Organizira se uz sportski dan

Popis prigodnih Eko datuma za za školsku godinu 2015.-2016. možete pregledati u privitku.

Sv. Franjo, eko-svetac zaštitnik i uzor učenika vjeronauka VI. osnovne škole Varaždin.

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zasadi drvo, ne budi panj
Autor: Tomislav Rogulja, 30. 10. 2019.

U petak, 25. listopada VI. osnovna škola Varaždin sudjelovala je u akciji sadnje drveća u sklopu inicijative „Zasadi drvo, ne budi panj“. 


Time se pridružila kolektivnoj akciji pošumljavanja koja se održavala diljem cijele Hrvatske. Akcija sadnje drveća planirana je s ciljem poboljšanja vlastite životne sredine i davanja doprinosa u borbi protiv klimatskih promjena. Članovi eko grupe zasadili su po dvije sadnice bora, hrasta i voćke na prostoru oko škole. Spomenute sadnice školi su donirali Parkovi, Grad Varaždin te Šumarija Varaždin. Akciju je koordinirao vjeroučitelj Tomislav Rogulja. Učenici su marljivo sudjelovali u akciji te će kroz svoje daljnje aktivnosti u eko grupi brinuti za posađeno drveće.

Fotogalerija

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]preskoči na navigaciju