preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2572375
Eko škola

Naša škola sudjeluje u programu eko škola od 23. travnja 2004. Ispred nje se vijori zelena zastava, kojom smo nagrađeni zbog višegodišnje brige o okolišu, štednji energije, razvrstavanju otpada i ekološke osviještenosti. Prenosimo naše znanje na mlađe učenike, da također i oni shvate važnost suživot s prirodom.

Ovdje možete pratiti naše aktivnost vezane uz život s prirodom.

O Eko školi Dani kruha Planinari Organizira se uz sportski dan

Popis prigodnih Eko datuma za za školsku godinu 2015.-2016. možete pregledati u privitku.

Sv. Franjo, eko-svetac zaštitnik i uzor učenika vjeronauka VI. osnovne škole Varaždin.

 

Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Naša gredica – 1.c
Autor: Željka Dugi Sokač, 13. 6. 2019.

U sklopu projekta Mali vrt za održivo sutra! varaždinske udruge za promicanje održivog načina življenja Gredica učenici 1. c razreda su uz pomoć projektnih edukatora 5. lipnja 2019. svojim rukama krenuli sa uzgajanjem vlastite zdrave hrane.


Iako vam se čini kako smo još premali za takav važan pothvat, a i činjenica je da su neki alati veći od nas, mi smo se ipak primili  posla: narahlili smo zemlju, posadili povrće i cvijeće, zalijali ih te pognojili. Ništa nam nije bilo teško! Uživali smo radeći. Na kraju smo dobili Vrtlarske dnevnike koji su na obvezali da ne zaboravimo na učinjeno pa smo 13. 6. 2019., posjetili našu gredicu i ugodno se iznenadili kada smo vidjeli kako naše biljke napreduju. Još malo i moći ćemo pojesti našu salatu ! U hladu krošanja školskog vrta sa učiteljicom smo popunjavali Vrtlarski dnevnik i uživali u povjetarcu koji je hladio naša lica.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]preskoči na navigaciju