preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2572368
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školski Eko dan 2019.
Autor: Tomislav Rogulja, 20. 11. 2019.

Dana 13. studenog 2019. godine proslavili smo školski Eko dan. Obilježavanjem školskog Eko dana još jednom smo željeli podsjetiti učenike da naša škola, a tako i svi naši učenici, pokazuje veliku brigu o okolišu, štednji energije, razvrstavanju otpada i pokazuje se visok stupanj ekološke osviještenosti.


U obilježavanju Eko dana sudjelovali su svi učenici VI. osnovne škole prisustvovanjem programu koji se održao u novoj školskoj dvorani. Pozdravnu riječ okupljenim učenicima i djelatnicima škole uputio je ravnatelj Mario Stančić.

Članovi vjeronaučno-scenske grupe izveli su igrokaz Lijepo je što postojiš. Igrokaz je za scensku izvedbu prilagodila i s učenicima uvježbala vjeroučiteljica Ljiljana Posavec-Zavrtnik.

Koordinator Eko-škole vjeroučitelj Tomislav Rogulja održao je predavanje s temom Plastika u vodi. Osvijestio je učenike o štetnosti plastike na okoliš te o važnosti smanjenog korištenja plastične ambalaže.

Na priredbi povodom školskog Eko dana sudjelovale su i članice scenske grupe na njemačkom jeziku. Učenice su izvele igrokaz Aschenputtel (Pepeljuga). Za nastup ih je pripremala učiteljica Anamarija Kovačić.

Nadamo se kako će do idućeg Eko dana učenici djelovati ekološki jer tako pomažu zajednici, ali i razvijaju svijest o odgovornom ponašanju.

Fotogalerija

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju