preskoči na sadržaj

VI. osnovna škola Varaždin

Login

 

Školska obilježja

Himna škole (mp3)

Vizija, misija, vrijednosti

Vision, mission, values


CD dječjeg zbora "Varaždinski Slavuji"
BiH

Tražilica

Citati

Brojač posjeta...

Ispis statistike od 22. 10. 2013.

Ukupno: 2586416
Vijesti
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet Socijalnoj samoposluzi ''Kruh sv. Antuna'' Varaždin
Autor: Ivana Canjuga, 23. 10. 2019.

Učenici šestih (a, b, c i d) i petih (a, b, c, d) razreda u pratnji svojih učitelja Tomislava Rogulje, Filipa Novosela, Sanje Malbašić, Darija Maltarskog, Valentine Lukić, Nataše Narančić, Jelene Bajkovec, Danijela Lukić, Andreje Remar Vidrač, Petra Rogine i Zdenke Šopar posjetili su 18. listopada 2019. godine Socijalnu samoposlugu ''Kruh sv. Antuna'' Varaždin te na taj način obilježili Dane kruha i zahvalnosti za plodove zemlje.


Učenici su poslušali su kratko izlaganje o radu Socijalne samoposluge u kojemu su doznali da je projekt organiziran tako da građani daruju trajne živežne namirnice (šećer, brašno, ulje, trajno mlijeko, tjestenina, koncentrat rajčice, palenta, griz i sl.), higijenske potrepštine (šampon, sapun, paste za zube, sredstva za čišćenje i pranje suđa/rublja) i druge potrebne artikle (dječja hrana, dječje pelene, konzerve) koje volonteri jednom mjesečno uručuju korisnicima Samoposluge.

Učenici su i sami donirali neke od navedenih artikala i na taj način pomogli socijalno ugroženim pojedincima i obiteljima, korisnicima usluga Socijalne samoposluge, kojih je trenutno oko 250.

Da naši učenici imaju veliko srce, pokazao je i njihov interes za nastavkom pomaganja doniranjem namirnica pa su tako upoznati i s ostalim terminima prikupljanja namirnica.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju